Si no pots llegir correctament aquest mail fes clic aquí
En comú

Debat al CCCB
del 14 de gener a l'11 de març de 2013
www.cccb.org

Propera sessió

Dilluns 11 de febrer, a les 19.30 h

LA CIUTAT

És l’espai per antonomàsia de la vida en comú, el lloc privilegiat per l’intercanvi i la barreja, però també l’indret on s’expressen els conflictes i les dissonàncies de la vida contemporània. La ciutat, “l’espai replet de desconeguts que conviuen en estreta proximitat”, en paraules de Zygmunt Bauman, es debat avui entre la seva funció d’habitatge i acollida, d’escenari de la sociabilitat, i la mercantilització a la qual està sotmesa i que ha portat a processos de privatització encoberta de l’espai públic. Emergeixen ara a tort i a dret nous flâneurs, noves deambulacions, nous moviments de resistència urbana, noves formes de consum i d’apropiació de la ciutat que qüestionen de dalt a baix l’ús convencional de l’espai públic.

Diàleg entre Xavier Antich, filòsof, professor d’Història de les idees estètiques de la Universitat de Girona, i Joan Margarit, poeta i arquitecte. Presenta: Joan Nogué, catedràtic de Geografia humana de la Universitat de  Girona i director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

 

Canvi de programa: Sentim informar-vos que Michela Marzano no podrà impartir la conferència prevista el proper 18 de febrer. La substituirà el mateix dia a la mateixa hora la filòsofa Marina Garcés, que parlarà sobre "El compromís". Durant l’acte, es projectarà una entrevista de l’equip del CCCB a Michela Marzano, en la qual la filòsofa italiana parlarà sobre la confiança i explicarà els motius que l’han portat a presentar-se a les eleccions al Parlament italià com a candidata del Partito Democratico. Més detalls en el programa del cicle.

Segueix el debat al twitter #encomú i al blog VEUS CCCB
Segueix les nostres publicacions Breus i Dixit
Els debats del CCCB són enregistrats en vídeo i posteriorment consultables al nostre web i a l'Arxiu CCCB

Informació:
Totes les sessions seran a les 19.30 h
Hi haurà servei de traducció simultània al català
Inscripció a tot el cicle: 22,50 € / Reduïda: 18 € / Entrada: 3 €
Menors de 25 anys i jubilats, reduïda: 2,50 €
Amics del CCCB, aturats i menors de 16 anys: gratuïta
Venda anticipada a les taquilles del CCCB i Telentrada (tel. 902 101 212 / www.telentrada.com)
El CCCB es reserva el dret de modificar la programació per causes alienes a l'organització
CCCB, Montalegre, 5 - 08001 Barcelona / tel. 93 306 41 33 / cursos@cccb.org / www.cccb.org

Troba'ns a:
facebook cccb twitter cccb Flickr

Organitza:
CCCB  
Col·laboren:
Editorial Paidós      Goethe-Institut Barcelona      Institut Français      British Council      
 
Instituto Polaco de Cultura      Consolat General de la República de Polònia a Barcelona      Fundació Jaume Bofill      Casa Amèrica Catalunya
 
Informació legal
D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades es troben en el fitxer “COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ DE PROGRAMA”, el responsable del qual és el CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE BARCELONA. Les vostres dades es tracten amb l’única finalitat de la difusió de les activitats del CCCB.
Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer, al Registre General del CCCB a l’adreça següent: C/ Montalegre, 5, 08001 Barcelona, indicant a l’assumpte “Exercici de drets LOPD”.